Autóhitel ügyintézés elektronikusan

Az e-Autóhitel azt tűzte ki célul, hogy az ügyfelek minél kevesebb utánajárással, vesződséggel, papírmunkával és személyes fáradozással jussanak hozzá hitelükhöz, legyen szó autóvásárlási hitelről, járműhitel kiváltásról, gyorskölcsönről stb. Az ügyfél kényelmének záloga pedig az elektronikus ügyintézés, a házhoz menő ügyintézés és az ügyfél teendőinek - mint például az okmányirodai feladatok - átvállalása.

Nézzük, hogyan is néz ki ez a gyakorlatban, és Ön mennyi időt és pénzt spórolhat meg, ha azt választja, hogy náluk köti meg autóhitel szerződését! Először is a kalkulátorba be kell írnia a legfontosabb adatokat: futamidő, hitelösszeg stb. - ezután nincs más dolga, mint várni. Az e-Autóhitel kollégái hitelajánlatot tesznek Önnek. A hitelszerződés minden esetben személyre szabott, vagyis rugalmas. Ön tehát nem egy banki alkalmazottal tárgyal, aki robotként mondja fel a neki előírt szöveget, hanem egy hitelügyintézővel fog beszélni, aki személyes ajánlatot készít Önnek.

Ha Ön elfogadja a hitelajánlatot, még mindig nem kell kimozdulnia otthonról. Elég, ha faxon vagy akár emailben elküldi a szükséges iratok (pl. forgalmi engedély, személy igazolvány) másolatát vagy akár az íróasztalon készített fényképét. Miután az ügyintézés ezen pontján így Ön valóban megerősíti, hogy a hitelfelvételt komolyan gondolja, egy napon belül sor kerül az adósminősítésre. Ez csupán azt jelenti, hogy megnézik, nincs-e valamilyen kizáró tényező, amely miatt nem vehet fel hitelt (pl. aktív KHR-listás, valamely irat hitelessége megkérdőjelezhető stb.) Ezután már csak a technikai részletek vannak hátra: egy ügyintéző kiszáll Önhöz, és felméri a hitelezésbe bevont jármű állapotát. Vagyis Önnek nem kell irodánkban jönnie sem Pinnyéről, sem Tompáról, hanem mi megyünk ki Önhöz. Természetesen ingyen. Ezután megírjuk a szerződést – ez az egyetlen pont, amelyhez a hitelirodába be kell fáradnia.

A szerződés elkészítése után minden okmányirodai ügyintézést elvégeznek Ön helyett, majd sor kerül a hitel folyósítására. Bár a folyamat meglehetősen hosszúnak hangzik, valójában minden lépcső legfeljebb egyetlen napot vesz igénye, és az egész ügyintézés a hiteligény jelzésétől fogva akár három nap alatt letudható. Reméljük, a fentieket elolvasva egyetért azzal, hogy a hitelügyintézés ennél aligha lehet gyorsabb, kényelemesebb és egyszerűbb.